Proiecte/Concursuri

Suntem mândri de proiectele pe care le inițiem sau suntem implicați. Totodată, suntem la fel de mândri cu rezultatele obținute la concursuri. Puteți să ne aplaudați, vizitând galeria noastră.

21 martie - Ziua internațională a Pădurilor

În 21 martie srbătorim Ziua Internațională a Pădurilor. Fiind habitate esențiale, pădurile adăpostesc o mare parte a biodiversității planetei noastre. În fiecare an se alege o temă, iar mesajul este că pădurile și educația merg mână în mână, cu accent pe dezvoltarea durabilă și modul în care productivitatea energetică și forestieră pot fi părți ale aceleiași strategii, deoarece un viitor verde și durabil este singura soluție posibilă pentru problemele cu care se confruntă planeta în fiecare zi. Elevii scolii noastre au început activitatea cu o prezentare ppt despre pădure, apoi din mapa individuală au aflat alte informații, ca de exemplu: copacii sunt filtre naturale de aer, c unii dintre ei pot trăi mii de ani, că alții pot atinge înălimi de află mai multe

22 martie - Ziua Mondială a Apei

Preșcolarii si elevii Școlii Gimnaziale Avram Iancu sub îndrumarea dascălilor nostri au realizat proiecte, machete, dicționare folosind astfel competențe digitale și lingvistice, competențe civice i competențe de bază în științe. află mai multe

Olimpiada de Educaie tehnologică și aplicaii practice - etapa județeană

Sâmbătă, 19 martie 2022, a avut loc Olimpiada de Educație tehnologică și aplicații practice, etapa județeană. Ne mndrim cu următoarele rezultate:

  • Premiul II - Cicu Sonia, clasa a V-a C;
  • Mențiune - Jilavu Ana Maria, clasa a V-a C.
Profesor coordonator: Stoicescu Viorica.

Olimpiada de limba și literatura română, etapa municipală/judeean

Da, avem rezultate cu care ne putem mândri. Din nou. Suntem fericiți să vă aducem la cunoștință ce am realizat dup etapa municipală/județeană a olimpiadei de limba i literatura romn. Puteți aplauda reușitele noastre aici.

Concursul de robotic școlară NEXTLAB.TECH

La concursul de robotic școlară - ediția 2021, Badea Robert s-a clasat pe locul 2. Suntem foarte mndri de el.
Pentru a cta oară? Am pierdut numărtoarea.
Mult succes în continuare, Robert, ține-o tot așa! Îți inem pumnii strânși.

Olimpiada Societții pentru Excelență i Performanț în Informatic, 2022

Ca de fiecare dat, pasiunea, talentul și dăruirea nu pot duce decât la împliniri. Duminică, 05.03.2022 a avut loc Olimpiada Naională de Informatic. Cei doi reprezentanți ai școlii noastre au fost obinut rezultate, dup cum urmeaz:

  • BADEA ROBERT - clasa a VIII-a A, locul I pe jude ( sector 4) - calificat et na. poz 39
  • STAN DAVID - clasa a VII-a A, locul I pe judet ( sector 4) - calificat et naț. poz 114
Mult succes în continuare!

Baterel, eroul reciclrii

Povestea lui Baterel ncepe n anul 2011 ca un proiect pilot de informare i conștientizare n rândul elevilor de la cteva zeci de unităi de învțămnt din București. Cu fiecare ediție, numărul școlilor i elevilor participanți n campanie a crescut, astfel c la 10 ani de la lansare, comunitatea Baterel numră peste 101.500 de elevi de la 2.200 de școli, grdinie și licee din toată ara.

Olimpiada Societății pentru Excelență i Performană în Informatică, 2021

Societatea pentru Excelență și Performanț în Informatică (SEPI) a organizat n acest an o competiție care să permită pstrarea interesului elevilor români pentru informatică precum i asigurarea reprezentării Romniei la competițiile internaionale. Evident, avem un medaliat în Etapa Națională. Despre cine este vorba? Dai click pe logo-ul competiției și veți afla.

Prin formă și culoare, o șansă pentru fiecare

Centrul Școlar pentru Educație Incluziv „Alexandru Rosca din Lugoj, a găzduit Concursului Național de Creații artistico-plastice Prin formă i culoare, o sansă pentru fiecare!

Caragiale, contemporanul nostru

Muzeul „Ion Luca Caragiale din Ploieti, str. Kutuzov nr. 1, secie a Muzeului Judeean de Istorie şi Arheologie Prahova, a organizat n perioada 25-26 ianuarie 2020, Concursul interjudeţean de interpretare artistică a personajelor caragialiene Caragiale, contemporanul nostru. Concursul, devenit o tradiţie a instituiei de cultur, ajuns la cea de-a XXIII-a ediţie, a reunit peste 60 de trupe de actori elevi din ciclul primar şi gimnazial ai şcolilor din judeele Argeş, Buzu, Dâmboviţa, Giurgiu, Prahova şi municipiul Bucureşti. Anul acesta, la împlinirea a 168 de ani de la naterea dramaturgului, micii artiti, prin talentul lor, vor aduce în prim-plan lumea plin de culoare a personajelor lui Caragiale.

Scrisori către Dumnezeu

Am încercat s numărăm premiile obinute de elevii notri la concursul online cu participare internațională Împreună cu Hristos n Europa secolului XXI, ediția a V-a. la care am participat sub coordonarea doamnei profesor Bdescu Adina-Gabriela. Ne-am lsat păgubai. Au fost prea multe.