Proiecte/Concursuri

Suntem mândri de proiectele pe care le inițiem sau suntem implicați. Totodată, suntem la fel de mândri cu rezultatele obținute la concursuri. Puteți să ne aplaudați, vizitând galeria noastră.

Baterel, eroul reciclării

Povestea lui Baterel începe în anul 2011 ca un proiect pilot de informare și conștientizare în rândul elevilor de la câteva zeci de unități de învățământ din București. Cu fiecare ediție, numărul școlilor și elevilor participanți în campanie a crescut, astfel că la 10 ani de la lansare, comunitatea Baterel numără peste 101.500 de elevi de la 2.200 de școli, grădinițe și licee din toată țara.

Olimpiada Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică, 2021

Societatea pentru Excelență și Performanță în Informatică (SEPI) a organizat în acest an o competiție care să permită păstrarea interesului elevilor români pentru informatică precum și asigurarea reprezentării României la competițiile internaționale. Evident, avem un medaliat în Etapa Națională. Despre cine este vorba? Dați click pe logo-ul competiției și veți afla.

Prin formă și culoare, o șansă pentru fiecare

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Rosca din Lugoj, a găzduit Concursului Național de Creații artistico-plastice „Prin formă și culoare, o sansă pentru fiecare”!

„Caragiale, contemporanul nostru”

Muzeul „Ion Luca Caragiale” din Ploieşti, str. Kutuzov nr. 1, secţie a Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, a organizat în perioada 25-26 ianuarie 2020, Concursul interjudeţean de interpretare artistică a personajelor caragialiene „Caragiale, contemporanul nostru”. Concursul, devenit o tradiţie a instituţiei de cultură, ajuns la cea de-a XXIII-a ediţie, a reunit peste 60 de trupe de actori – elevi din ciclul primar şi gimnazial ai şcolilor din judeţele Argeş, Buzău, Dâmboviţa, Giurgiu, Prahova şi municipiul Bucureşti. Anul acesta, la împlinirea a 168 de ani de la naterea dramaturgului, micii artişti, prin talentul lor, vor aduce în prim-plan lumea plină de culoare a personajelor lui Caragiale.

Scrisori către Dumnezeu

Am încercat să numărăm premiile obținute de elevii noștri la concursul online cu participare internațională Împreună cu Hristos în Europa secolului XXI, ediția a V-a. la care am participat sub coordonarea doamnei profesor Bădescu Adina-Gabriela. Ne-am lăsat păgubai. Au fost prea multe.