Arhiva articole


Școala Gimnazială nr. 98 - "Avram Iancu"

Pagină dedicată arhivării articolelor noastre. Ca și în natură, nici la noi nimic nu se pierde. Fiecare articol își trăiește viața pe pagina principală pentru ca apoi să se transforme în articol arhivat la care oricine să aibă acces peste un an, 10 sau 100. În timp, cu cât arhiva va căpăta proporții, ne vom gândi și la o organizare pe secțiuni, teme, motive sau curente.


Proiecte derulate în parteneriat cu JAR

03.04.2019

Sub coordonarea doamnei profesor Viorica STOICESCU, derulăm împreună cu asociația Junior Achievement Romania două proiecte, astfel:


Campania ALL DIGITAL WEEK 2019

02.04.2019

"Class V students attended an hour of coding at //code.org/minecraft. Girls are passionate about technology and show colleagues how to program using Minecraft code lines."
Chiar nu glumim, am citat de pe site-ul alldigitalweek.eu.
Pe scurt, elevii clasei a V-a au participat la o ora de coding, pe site //code.org/minecraft. Fetele sunt pasionate de tehnologie și le arată colegilor cum se programează utilizând liniile de cod din Minecraft.
Toate acestea pentru că în data de 28.03.2019, între orele 1200 - 1300, școala noastră a găzduit evenimentul: Pupils love Minecraft Education. Vă rugăm să nu ne credeți pe cuvânt. Puteți vizualiza...

Certificatul de apreciere


"Gimnaziada", ediția 2018 - 2019

08.03.2019

Competiția școlară sportivă, susținută, ca în fiecare an, de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) și partenerii săi, alături de Ministerul Educației Naționale (MEN) și Inspectoratul Școlar al Municipiului București (I.S.M.B) a fost organizată, anul acesta, de Școala Gimnaziala Avram Iancu.

Vreau sa aflu mai mult...


O nouă abordare

08.03.2019

Școala noastră a schimbat modul în care va fi reprezentată în spațiul virtual. Prin optimizarea modului de prezentare a informațiilor sperăm să venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de a fi la curent cu activitățile de orice natură din Școala nr. 98 "AVRAM IANCU". Este un nou început, o nouă echipă însă scopul rămâne același. Dorim tot ceea ce este mai bun pentru copiii noștri. Astfel, suntem nerăbdători să aflăm părerile dumneavoastră despre noul mod de a exista în online. Sunteți invitați cu toții să ne trimiteți mesaje prin intermediul secțiunii de contact. Vă mulțumim pentru că ne acordați încrederea dumneavoastră.